MOM'S BASEMENT

Mobilbetaling i WooCommerce

20. februar 2016

Simpelt plugin til MobilePay og Swipp betaling i WooCommerce:

I forbindelse med en lille WooCommerce webshop jeg lavede, implementerede jeg en simpel betalingsgateway til MobilePay og Swipp. Det har jeg nu lavet til et lille plugin som du kan downloade på min GitHub.

Der er ikke nogle forbindelse mellem pluginet og betalingsservicerne. Dvs. at du selv skal ændre status i WooCommerce når du modtager en betaling og selv skal administrere eventuelle refunds. Pluginet er primært tiltænkt små butikker hvor omsætningen ikke er god nok til, at det kan svare sig, at betale for et betalingskort system.

Da jeg ikke kendte reglerne for hvorvidt man må bruge sin private MobilePay konto I en webshop, kontaktede jeg Danske Bank. De fortalte, at hvis du vil bruge en løsning som denne skal du have en MobilePay Business konto.

Download plugin

Video demonstration:


Min side bruger cookies. Ved at bruge siden accepterer du min brug af cookies.
Accepter Læs mere