MOM'S BASEMENT

Google Analytics Plugin til WordPress

1. august 2016

Et simpelt plugin til monitorering af trafik på dit website:

Ofte når man mangler en funktion i WordPress og browser efter plugins må man gå på kompromis. Enten finder man avancerede plugins med 117 features man ikke har brug for eller også finder man plugins der kun delvist løser det givne problem.

Da jeg i sin tid lavede denne hjemmeside og ledte efter et simpelt Google Analytics plugin, fandt jeg kun plugins med features jeg ikke skulle bruge. Jeg valgte derfor, at lave et simpelt plugin der udelukkende indsætter tracking koden med et Google UA id som du angiver i admin området.

Nu har jeg lagt pluginet på min GitHub hvor du kan downloade det til brug på dit eget website.

Download plugin


Min side bruger cookies. Ved at bruge siden accepterer du min brug af cookies.
Accepter Læs mere