MOM'S BASEMENT

MailChimp API v.3.0 + PHP

26. september 2016

Custom MailChimp forms med PHP samt integration med WordPress og WooCommerce:

MailChimp er en utrolig populær email marketing service og med god grund. De tilbyder en pakke til stort set et hvert behov. De har en høj delivery rate, deres service er nem at bruge og har et hav af integrationer med andre webservices

Ofte når folk starter med at bruge MailChimp opretter de en standard subscribe form i MailChimp. Disse forme sættes ind på hjemmesiden ved, at copy-paste et lille stykke kode. I mange tilfælde vil dette være en fin løsning. Vil man have fuld kontrol over layout og subscribe proceduren bliver man dog nød til, at bruge MailChimps API.

På min GitHub har jeg lagt et kode eksempel op der viser hvordan, man laver en subscribe funktion med MailChimps API v.3.0 og PHP. Der er også et eksempler på hvordan, man sætter en form op i WordPress med AJAX samt hvordan man tilføjer en subscribe checkbox på WooCommerces checkout page.

En af fordelene ved at bruge APIen er, at man slippe for MailChimps double opt-in subscribtion. Dvs. At subscriberne bliver tilføjet en liste uden at de behøver, godkende det via mail. Dette kan dog også give problemmer da MailChimp er kendt for, at slå hårdt ned på kontoer med mange ugyldige email adresser.

Hvis du har spørgsmål til koden er du mere end velkommen til, at skrive en kommentar.

Gå til kode eksemplet


Min side bruger cookies. Ved at bruge siden accepterer du min brug af cookies.
Accepter Læs mere