MOM'S BASEMENT

Lynda Monthly Design Challenge #1

10. oktober 2016

Lige siden jeg begyndte, at lave hjemmesider har jeg arbejdet med digital foto og grafik. Jeg har desuden haft adskillige fag der omhandlede visuelt design under mine uddannelser i multimedie design og medialog. Jeg føler dog aldrig, at jeg har haft den nødvendige viden og erfaring til at tage jobs hvor produktion af grafik er det primære fokus.

For at komme dette til livs har jeg i de sidste par måneder taget en lang række kurser om grafisk design og foto på Lynda.com. Jeg har både taget teoretiske kurser om f.eks. farver og typografi og praktiske kurser som bl.a. brugen af Adobes programmer.

For en måneds tid siden startede Lynda.com en serie med en månedlig design udfordring. Selvom jeg arbejder en del med grafik i det daglige ser jeg dette som en glimrende mulighed for at få nye udfordringer og forbedre mine evner. Jeg har derfor besluttet mig for, at følge serien og poste resultaterne på Pinterest og her på siden.

Breaking a creative block:

Den første måneds udfordring udspringer af en øvelse som seriens forfatter Justin Seeley bl.a. bruger når han støder på en kreativ mur. Opgaven går ud på at man i løbet af et kvarters tid skal vælge et inspirerede citat og ud fra det kreere et design med en font og et billede der understøtter citatet.

Jeg valgte et citat af Picasso som jeg fandt passende i den givne kontekst og resultatet kan ses her under.


Min side bruger cookies. Ved at bruge siden accepterer du min brug af cookies.
Accepter Læs mere