MOM'S BASEMENT

A photo a month #1

14. oktober 2016

Forpligtelse til, at praktisere hvad jeg lærer:

I øjeblikket tager jeg en del foto, Photoshop og Lightroom kurser. Problemmet med kurser er dog, at informationen hugtigt er glemt hvis man ikke praktiserer det man har lært. Jeg har derfor besluttet mig for, at jeg vil færdiggøre mindst et foto om måneden. Dvs. finde motivet, trykke på udløseren og redigere billedet på computeren.

Udover at jeg selvfølgelig vil få mere praktisk erfaring med foto arbejde er det også en glimrende mulighed for, at producerer indhold som jeg kan bruge på bloggen, sociale medier og til andre projekter.

Jeg vil hver måned poste billedet her på min blog og har desuden lavet et Pinterest board du kan følge. På bloggen vil jeg som udgangspunkt kun poste et billede om måneden, men på mit Pinterest board vil jeg poste flere af de billeder jeg arbejder med.

I denne månede har jeg valgt et billede jeg tog af min datter i starten af efteråret. Jeg har sløret og desaturated alt omkring hende så hun virkelig kommer i fokus.


Min side bruger cookies. Ved at bruge siden accepterer du min brug af cookies.
Accepter Læs mere