MOM'S BASEMENT

Startskuddet til Bitoholic

14. november 2016

Så prøver jeg igen:

Tilbage i 2015 gik mig og en gammel studiekammerat i gang med, at lave en blog omkring computerspil (Konsol Tosserne). Da vi begge havde travlt med bl.a. job blev det dog ikke til mere end et par podcasts.

Lige siden vi droppede Konsol Tosserne har jeg leget med tanken om, at starte et lignende projekt. Nu har jeg taget det første spadestik ved, at finde på et navn samt en visuel- og audiotive identitet.

Eksempel på grafik:

Bitholic grafik på Wii U gamepadLyd tema:

Jeg har indtil videre sat en tumblr blog op (bitoholic.tumblr.com) hvor jeg poster spil relateret nyheder, videoer og billeder og jeg har desuden planer om at lave en Youtube kanal i det nye år. Feedback er meget velkommen 🙂

Ide til video intro:


Min side bruger cookies. Ved at bruge siden accepterer du min brug af cookies.
Accepter Læs mere