MOM'S BASEMENT

Mit første design af en messevæg

17. november 2016

Så kom InDesign kurserne mig til gode:

Selvom jeg er ansat som webudvikler i ChemoMetec, har jeg gennem min ansættelse haft en lang række forskelige funktioner. I den seneste tid har jeg f.eks. arbejdet en del med grafik til tryk. Da der er en verden til forskel på grafik til skærm og grafik til print har jeg været nød til, at lære om Pantone farver og skæremærker.

De opgaver jeg har haft har primært været, at rette i eksisterende designs eller mindre opgaver som flyers til messer. For et par uger siden fik jeg så til opgaver at designe en ny messevæg fra bunden. Da sådan en type tryksag koster en del og da jeg skulle fritlægge dyr med løst hår var jeg bekymret for hvordan det ville se ud når det blev trykt i størrelsen 3,3 x.2,2m. I dag blev væggen leveret og jeg synes det er et meget fint resultat og vigtigst af alt er sælgeren der skal bruge den på messer også godt tilfreds.

Den færdige messevæg:

Billede af den færdige messevæg

Min side bruger cookies. Ved at bruge siden accepterer du min brug af cookies.
Accepter Læs mere