MOM'S BASEMENT

Lynda Monthly Design Challenge #2

13. december 2016

Slut med at være lawless på nettet:

Lynda’s design challenge serie sluttede efter blot 2 afsnit. Da jeg synes serien var en super god motivation til, at arbejde med visuelt design vil jeg forsætte på egen hånd. Hver månede vil jeg derfor tage et kursus på Lynda og opstille en udfordring baseret på det jeg har lært.

Da jeg er gammel flash veteran og savner at arbejde i programmet valgte jeg I denne måned, at tage et Adobe Animate kursus (den nye version Flash). Jeg synes animationer kan være gode til, at puste liv i kedelige sider, så det blev temaet for denne månedens udfordring.

På min hjemmeside bruger jeg Google Analytics og derfor bruger min side også cookies. På trods af at det er et krav at informere om brugen af cookies, har jeg aldrig fået taget mig sammen til, at lave en side om min privatlivs politik. Dette skyldes at jeg ikke tror nogen besøger disse sider, enten fordi de i er ligeglade eller også fordi de ikke forstår hvad det handler om.

Jeg tænkte at denne månedes udfordring kunne være glimrende mulighed for, at blive en lovlydig hjemmeside ejer og har derfor lavet en side med en lille animation om min brug af cookies. Her er et link til siden (Runes Cookie Politik). Jeg tænker nu, at forsætte trenden ved at bruge Animate til at lave en sjov 404 side.

Se animationen:


Min side bruger cookies. Ved at bruge siden accepterer du min brug af cookies.
Accepter Læs mere