MOM'S BASEMENT

Fixed CTA formular – CodePen #1

26. december 2016

Min første CodePen:

På et redesign af en hjemmeside jeg arbejdede på, var et af problemerne en sidebar med Call To Action buttons. Da siden var responsive blev denne sidebar skubbet ned under resten af indholdet på mobile enheder. Derfor mistede CTA knapperne en stor del af deres effekt på smartphones. Der er mange måder at løse dette problem på og jeg valgte bl.a. at lave den vigtigste knap fixed i bunden af skærmen. På den måde er den altid synlig.

Jeg har brugt dette lille stykke kode til, at lave min første CodePen som jeg har vedhæftet nedenunder.

See the Pen Fixed footer popup form by Rune Stenstrøm (@RuneStenstroem) on CodePen.


Min side bruger cookies. Ved at bruge siden accepterer du min brug af cookies.
Accepter Læs mere