MOM'S BASEMENT

Lynda Design Challenge #3

8. januar 2017

Så kom jeg for alvor i gang med Illustrator:

Jeg har gennem mange år brugt Photoshop til stort set alt mit grafiske arbejde. Dette er på trods af, at jeg er bevidst om, at Illustrator er et bedre værktøj til mange af opgaverne. Af en eller anden grund har jeg aldrig følt behovet for, at sætte mig ordentligt ind i illustrator og jeg har derfor kun brugt det til, at trace raster grafik samt mindre redigering af eksisterende illustrationer.

Jeg har besluttet mig for, at dette skal laves om i 2017 og har derfor taget nogle kurser i Illustrator. For at arbejde på noget konkret, har jeg valgt at bruge programmet til denne måneds design challenge.

Som før beskrevet på min blog, arbejder jeg i øjeblikket på, at starte en spil relateret blog og youtube kanal kaldet Bitoholic. Da Nintendo lancerer en ny spille konsol i marts, vil jeg gerne have projeketet op at køre, inden for de næste to måneder. Jeg tænkte derfor, at dette var en glimrende mulighed for, at lave noget grafik til projektet. Det blev til et Zelda relaterede banner som jeg vil bruge som overlay på videoer mm.. Baggrunden i dette eksempel er taget fra den kommende Zelda: Breath of the wild.


Min side bruger cookies. Ved at bruge siden accepterer du min brug af cookies.
Accepter Læs mere