MOM'S BASEMENT

Back in business

7. august 2017

Så prøver jeg igen:

Det sidste halve år har jeg ikke fået opdateret min blog. Det skyldes at jeg har fået nyt job og er blevet far til nummer to hvilket har taget min tid. Nu er jeg så småt faldet på plads i mine nye roller og jeg vil derfor gå i gang med bloggen igen.

I mit job har jeg arbejde en hel del med Angular og Ionic og tænker derfor, at jeg vil skrive lidt om mine erfaringen med disse frameworks. Før jeg holdte pause fra bloggen var jeg begyndt, at lave nogle serier med faste indlæg. Disse vil jeg så vidt muligt genoptage da de motiverede mig til at holde mig opdateret og forbedre mine færdigheder. Endelig har jeg besluttet, at jeg vil bruge det næste års tid på at blive bedre til at lave musik og jeg vil derfor begynde en serie hvor jeg poster et track eller loop hver fjortende dag.


Min side bruger cookies. Ved at bruge siden accepterer du min brug af cookies.
Accepter Læs mere