MOM'S BASEMENT

Animated SoMe Icons – Codepen #3

23. september 2017

Animeret sociale medie ikoner:

Der er mange værktøjer til at arbejde med frontend kode online. Jeg har derfor haft lidt svært ved at finde ud af hvilke jeg skulle bruge og egentlig også hvad jeg skulle bruge dem til. Codepen er et super værktøj til at teste små kodebider, men indtil nu har jeg ikke set den store fidus i forhold til at bruge en lokal editor og en browser.

Når jeg starter nye projekter kopiere jeg ofte elementer fra gamle projekter. I nogle tilfælde ville det være fordelagtigt at have et helt boilerplate projekt liggende på github, men andre gange drejer det sig kun om et par linjers kode der skal kopiers. I disse situationer tænker jeg at codepen kan være et godt sted at gemme små kodebider som man bruger igen og igen. Et sådan eksempel er den nyeste codepen jeg har lavet som er nogle animeret social media icons. Disse har jeg brugt på mange forskellige sider og jeg er sikker på at jeg kommer til bruge dem igen. Da codepen er et community kan andre også få gavn af det og man kan desuden selv finde en masse god inspiration.

Demo af animeret ikoner:

See the Pen Animated social icons by Rune Stenstrøm (@RuneStenstroem) on CodePen.


Min side bruger cookies. Ved at bruge siden accepterer du min brug af cookies.
Accepter Læs mere