MOM'S BASEMENT

XRespond – Free tool tip #2

23. september 2017

Hurtig test af responsive design:

Jeg er for nyligt faldet over XRespond som er et simpelt værktøj til test af responsive hjemmesider. På xrespond.com kan du indtaste en url og se siden side by side i så mange forskellig opløsninger du ønsker.

Demo af XRespond:

Demo af XRespond

Jeg har nu brugt servicen i et par uger og det sparrer mig en del tid i forhold til mit normale workflow med Chromes developer tools. Da man ser skærmstørrelserne ved siden af hinanden er man fri for konstant at resize browseren. Når jeg arbejder i Chrome fokuserer jeg ofte på en enkelt opløsning ad gangen og det kan resultere i at man ødelægger designet på andre skærmstørrelser uden man er opmærksom på det. Da XRespond præsenterer de forskelige opløsninger side by side bliver man med det samme opmærksom på disse fejl.

For tiden bruger jeg browsersync i mit arbejder og det spiller perfekt sammen med XRespond. Så når jeg laver en ændring i en fil bliver det automatisk opdateret på XRespond. Jeg syntes at det er et utroligt effektivt workflow og kan kun anbefale at man giver det et skud.


Min side bruger cookies. Ved at bruge siden accepterer du min brug af cookies.
Accepter Læs mere