HELLO WORLD,
MY NAME IS RUNE

Billede af Rune Stenstrøm

Lidt om mig

Min passion for interaktive medier startede helt tilbage da min storebror fik en Commodore 128 og interessen er kun vokset i takt med den teknologiske udvikling. Jeg har arbejdet med hjemmesider fra tiden hvor man skulle vente på at modemet ringede op for at komme online og udviklede mit første lille spil i Flash da det stadig var ejet af Macromedia.

Grundet denne passion startede jeg efter gymnasiet på KEA som Mulitmediadesigner og er senere blevet cand. scient. i Medialogi på Aalborg Universitet.

Jeg har gennem tiden arbejdet fast og som freelance på en lang række projekter og brugt en stor del af min fritid på personlige projekter.

SPIL, FOTO &
SKÆVE TONER

Billede af min Wii U og samling af Amiiboer

Mine fritidsinteresser

Siden jeg var barn har jeg spillet og samlet på computerspil og har nu en samling på omkring 400 spil. Jeg har specielt en passion for Nintendo spil fordi jeg finder de farverige universer hyggelige og jeg synes gameplayet ofte er nemt at lære, men samtidig har en dybde, der gør at man kan blive ved med at udfordre sig selv.

Jeg lytter en del til musik og har en bred smag. Jeg elsker at finde en tilfældig playliste på Spotify eller en LP i samlingen og høre, hvad det har at byde på. Jeg producerer også en del musik og her primært rap/hiphop og elektronisk. I den forbindelse skriver jeg også en del tekster.

Endelig bruger jeg også en del tid på at tage billeder, da det giver mig en god grund til at tage en tur ud og udforske verdenen.

BLESKIFT &
TEAMWORK

Billede af min datter der går en tur med mor i solen

Familie

Jeg har kendt Emma siden 2008 hvor hun tilbød mig et kursus i Illustrator. Jeg har stadig ikke fået kurset, men i 2013 blev vi gift og præcis ni måneder efter kom Frigga til verdenen.

Vi har mange fælles interesser og heldigvis er Emma også glad for computerspil så det hygger vi os med når Frigga sover. Ud over hygge er Emma også en god sparringspartner for mig, når jeg arbejder på et projekt og ind imellem har vi også fælles projekter.

Min side bruger cookies. Ved at bruge siden accepterer du min brug af cookies.
Accepter Læs mere