Beers ’n’ Beats #2

15. juni 2019

Lyden af bæverding: Der gik lidt længere tid end jeg havde håbet på, men nu har jeg fået lavet et nyt beat. Denne gang har prøvet at fokusere sample baseret software instrumenter. Giv det et lyt 😊

Beers ’n’ Beats #1

12. august 2017

Så er jeg i gang: Som før nævnt vil jeg begynde at poste et beat hver fjortende dag. Det første i serien er inspireret af 90’erne og 00’ernes gangster rap. Jeg må nok erkende at jeg sidder lidt fast i fortiden når det kommer til musik, så i næste post i serien vil jeg prøve […]

A photo a month #4

7. august 2017

Jammer med min datter: Efter et par måneders fravær, er jeg tilbage med et billede om måneden. Billedet er taget en morgen hvor mig og min datter hyggede med noget musik. Da billede er taget i en kælder var lysforholdene ikke optimale og jeg har derfor rettet lidt på eksponeringen og hvidbalancen. Stor version af […]

Lynda Design Challenge #3

8. januar 2017

Så kom jeg for alvor i gang med Illustrator: Jeg har gennem mange år brugt Photoshop til stort set alt mit grafiske arbejde. Dette er på trods af, at jeg er bevidst om, at Illustrator er et bedre værktøj til mange af opgaverne. Af en eller anden grund har jeg aldrig følt behovet for, at […]

A photo a month #3

22. december 2016

De er da mere yndefulde end mennesker: I denne måned har jeg igen valgt et makro billede af insekter. Billedet er taget i Københavns Zoologiske have. Lige som i sidste måned er focus rangen ikke optimal, så mit nytårsfortsæt må være, at skrue op for f-værdien i 2017 🙂 Jeg har forøget skarpheden, kontrasten og […]

Lynda Monthly Design Challenge #2

13. december 2016

Slut med at være lawless på nettet: Lynda’s design challenge serie sluttede efter blot 2 afsnit. Da jeg synes serien var en super god motivation til, at arbejde med visuelt design vil jeg forsætte på egen hånd. Hver månede vil jeg derfor tage et kursus på Lynda og opstille en udfordring baseret på det jeg […]

Mit første design af en messevæg

17. november 2016

Så kom InDesign kurserne mig til gode: Selvom jeg er ansat som webudvikler i ChemoMetec, har jeg gennem min ansættelse haft en lang række forskelige funktioner. I den seneste tid har jeg f.eks. arbejdet en del med grafik til tryk. Da der er en verden til forskel på grafik til skærm og grafik til print […]

A photo a month #2

14. november 2016

Endelig fandt jeg noget positivt ved edderkopper: I denne måned har jeg valgt et makro billede af en edderkop som jeg tog i sensommeren. Jeg har altid været betaget af makro billeder af insekter. Jeg har dog selv haft svært ved, at opnå gode resultater med denne type billeder. Jeg har haft held med bier […]

Startskuddet til Bitoholic

14. november 2016

Så prøver jeg igen: Tilbage i 2015 gik mig og en gammel studiekammerat i gang med, at lave en blog omkring computerspil (Konsol Tosserne). Da vi begge havde travlt med bl.a. job blev det dog ikke til mere end et par podcasts. Lige siden vi droppede Konsol Tosserne har jeg leget med tanken om, at […]

A photo a month #1

14. oktober 2016

Forpligtelse til, at praktisere hvad jeg lærer: I øjeblikket tager jeg en del foto, Photoshop og Lightroom kurser. Problemmet med kurser er dog, at informationen hugtigt er glemt hvis man ikke praktiserer det man har lært. Jeg har derfor besluttet mig for, at jeg vil færdiggøre mindst et foto om måneden. Dvs. finde motivet, trykke […]

Lynda Monthly Design Challenge #1

10. oktober 2016

Lige siden jeg begyndte, at lave hjemmesider har jeg arbejdet med digital foto og grafik. Jeg har desuden haft adskillige fag der omhandlede visuelt design under mine uddannelser i multimedie design og medialog. Jeg føler dog aldrig, at jeg har haft den nødvendige viden og erfaring til at tage jobs hvor produktion af grafik er […]