ChemoMetec

ChemoMetec A/S

I forbindelse med mit job i ChemoMetec A/S marketingafdeling har jeg udført en del web- og marketings relaterede opgaver. Jeg har bl.a. haft ansvaret for, at implementere den tyske, franske og kinesiske hjemmeside. Jeg har også haft ansvaret for implementering og evalueringen af e-mail kampagner og haft ansvaret for implementeringen af deres webshop. Jeg bidrog desuden til, at redesigne den engelske hjemmeside og optimere brugen af Google Analytics. Endelig havde jeg rollen som virksomhedens CRM administrator.

Disse opgaver har primært skulle løses med PHP, Javascript, WordPress, Genesis og WordPress plugins som f.eks. Visual composer, Yoast og Woocommerce. Jeg har desuden arbejdet med Photoshop, Indesign, ZOHO CRM, MailJet, Act-On og Google Analytics.

Relateret blogindlæg

Mit første design af en messevæg

Den 17. november 2016

Kategori: Passive Medier

Så kom InDesign kurserne mig til gode: Selvom jeg er ansat som webudvikler i ChemoMetec, har jeg gennem min ansættelse haft en lang række forskelige funktioner. I den seneste tid har jeg f.eks. arbejdet en del med grafik til tryk. Da der er en verden til forskel på grafik til skærm og grafik til print […]

Læs mere


Min side bruger cookies. Ved at bruge siden accepterer du min brug af cookies.
Accepter Læs mere